Open dag 2021

Geschreven: dinsdag 31 augustus 2021

De Bowling League Leek Tolbert heeft zondag 5 september van 14.00 tot 17.00 uur weer een open dag in het Sportcentrum Leek. Tijdens deze open dag kan iedereen proberen of bowling een sport is voor hem of haar.

Er zullen leden van de BLLT aanwezig zijn en u zelf kunt ook even een balletje gooien.(eventueel met instructies)

Wanneer u het leuk lijkt om iedere week in clubverband te gaan bowlen, kunt u zich opgeven voor onze competitie. Iedere dinsdag om 19.00 uur en 20.45 uur en iedere donderdag om 19.00 uur en 20.45 uur wordt er een onderlinge competitie gespeeld in teamverband van 3 teamleden. Ook jeugdleden vanaf ca. 9 jaar zijn van harte welkom. Daarnaast is er de mogelijkheid te trainen onder begeleiding van een NBF gecertificeerde trainer.

Het Sportcentrum Leek verzorgt op de dinsdagmorgen en donderdagmiddag een 50+ seniorencompetitie en op de maandag- en woensdagavond is er bedrijfsbowlen.

Wij zien u graag op zondag 5 september om 14:00 uur!