Lintje voor Jan Meijering

Geschreven: vrijdag 26 april 2024 Laatst bijgewerkt: vrijdag 26 april 2024

Vanmiddag 26 april 2024 werd jan Meijering naar het Sport Centrum Leek gelokt om met Jacob Veenema een overleg te hebben.

Wat Jan niet wist was dat er al in de Bowling een ontvangst comité gereed stond die om 12:45 uur werd aangevuld met burgemeester Ard van der Tuuk en zijn gevolg.

Er was door Johan van der Molen een aanvraag gedaan (wat een jaar tijd koste en heel veel papierwerk) om Jan te verrassen met een lintje voor al zijn vrijwilligers werk.

Jan werd beloont voor zijn werk met een lintje als  Lid in de orde van Oranje Nassau

Ruim 25 jaar zet(te) jan zich vrijwillig in voor de BowlingLeague Leek-Tolbert als Penningmeester en later vele jaren als voorzitter van de vereniging. Buiten het bowlen is Jan ook zeer actief op het gebied van landschap en bomen o.a. bij de provincie. Hier heeft Jan ook vrijwillig zijn werk gedaan in menig project.

Al met al reden genoeg om in aanmerking te komen voor een lintje.

Na het officiële gedeelte was er natuurlijk nog de borrel en lekkere hapjes. Voor diegenen die dat wilden was er nog gelegenheid om een balletje te gooien.

Lees verder om meer foto's en een video opname te zien

Klik hier voor de Video met geluid