Open dag Zondag 1 september 2024

Geschreven: woensdag 10 juli 2024 Laatst bijgewerkt: woensdag 10 juli 2024

Dit jaar wordt er weer een open dag georganiseerd op 1 september 2024, ditmaal vlak voor aanvang van de competitie die op dinsdag 3 september van start gaat.

De open dag is op Zondag 1 september 2024 van 14:00-17:00 uur in het Sportcentrum Leek de Schelp 35 te Leek.

Ook dit jaar biedt het Sportcentrum weer bij aanmelding op de open dag een korting aan van 50% op de baanhuur (dus niet op inschrijfgeld en contributie).

Voorwaarden voor het verkrijgen van de korting:

  1. Je aanmelding moet op de open dag geschieden
  2. Je mag minstens 2 seizoenen geen lid zijn geweest van Bowling League Leek-Tolbert

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke Records

Geschreven: donderdag 07 december 2023 Laatst bijgewerkt: woensdag 17 juli 2024

         Hier vinden jullie de persoonlijke records

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Wie inlichten bij (ver)storingen aan banen etc.

Geschreven: vrijdag 14 april 2023 Laatst bijgewerkt: vrijdag 14 april 2023

Beste BowlingLeague Leek-Tolbert leden, SCL 50+ spelers en SCL G-Bowlers,

Wij als vereniging nemen het bowlen als sport zeer serieus en trachten dan ook in overleg met het SCL om de bowling omstandigheden optimaal te krijgen en te houden.

Wij verzoeken alle leden (zie bovengenoemden) om de communicatie over hoe de banen erbij liggen of bij storingen etc. in het SCL via het bestuur van de BLLT te laten lopen. Ga niet zelf lopen klagen bij Jacob of Queenie dit werkt een goede samenwerking alleen maar tegen!

Lees meer: Wie inlichten bij (ver)storingen aan banen etc.

Opzoek naar sponsors

Geschreven: woensdag 13 augustus 2014 Laatst bijgewerkt: dinsdag 28 mei 2024

Beste leden,

Zoals bekend staan sponsors nu eenmaal niet in grote getale in de rij. Ook onze vereniging kan altijd sponsoren gebruiken.

Om iedereen actief mee te laten zoeken naar sponsoren, heeft het bestuur het volgende bedacht: Elk lid die een sponsor werft, krijgt gratis deelname tot één van de BLLT toernooien (Herfst- Nieuwjaars- of Voorjaarstoernooi). Dit nadat het sponsorbedrag ontvangen is. 

Er zijn drie mogelijkheden voor sponsoring, zie voor meer details "Steun ons door sponsoring" of deze PDF versie van het sponsordocument. Voor vragen kun je terecht bij één van onze bestuursleden.

Bestuur BLLT

Familie, vrienden en kennissen zijn welkom

Geschreven: maandag 29 oktober 2012 Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 oktober 2023

Wanneer een familielid, vriend en/of kennis een avond mee wil bowlen om de sfeer te proeven van een competitieavond, kun je dat zonder problemen regelen via het bestuur. Dit om teleurstelling te voorkomen en een plekje op de baan te kunnen garanderen.

Deze “niet” leden zijn uiteraard erg welkom om vaker te komen bowlen tegen een kleine vergoeding van € 10,00 per speelavond (na overleg met het bestuur). Wij zijn genoodzaakt om deze tegemoetkoming in de kosten in rekening te brengen in verband met het afdragen van de verschuldigde baanhuur.