G-BOWLINGCOMPETITIE NET BEGONNEN EN OOK ALWEER STILGELEGD

De G-bowllingcompetitie is na twee speelronden alweer gestopt vanwege de coronamaatregel, dat na 5 uur ’s middags niet meer gesport mag worden.

Bij de eerste twee ronden van de competitie ontbraken ook nog veel gezichten. Corona heeft ook hier toegeslagen en de angst voor corona houdt G-bowlers weg bij de bowlingbanen. Het Thomashuis komt voorlopig niet meer.

Maar terug naar de twee gespeelde ronden: er is één vermeldenswaardige prestatie en dat is die van Jurroen Logtmeijer, die in de tweede game uit zijn slof schoot en met een game van 178 zijn persoonlijke record verbeterde. Bij de dames is iedereen aan elkaar gewaagd. Stond vorige keer Karin Westra aan kop nu is de koppositie overgenomen door Amanda Tuinema. En zo zal de komende tijd nog wel vaker stuivertje gewisseld worden. Het is fijn om te zien, dat iedereen veel plezier heeft in het bowlen, wat de G-bowlers een jaar hebben moeten missen. En nu ligt voorlopig alles ook weer stil. Hoe lang gaat de gedwongen pauze duren? De besmettingscijfers gaan wel omlaag, maar een nieuwe variant -het omicronvirus- slaat snel om zich heen, waardoor iedereen eerst geboosterd moet zijn om mogelijk weer in actie te kunnen komen. Laten we hopen dat in de loop van januari weer mogelijk wordt. Voor nu In ieder geval fijne feestdagen toegewenst en een goed begin van het nieuwe jaar en tot slot: blijf gezond.

lees verder voor een score overzicht:

Lees meer: G-BOWLINGCOMPETITIE NET BEGONNEN EN OOK ALWEER STILGELEGD

Senioren 50+

Een groep van 32 senioren speelt elke donderdagmiddag (14:00 tot 16:00) mee in de 50+competitie van het Sportcentrum Leek. Dinsdagochtend komt de helft van deze groep trainen om de benen en armen soepel te houden. Je kunt dus echt zeggen dat het 50+bowlen leeft. Bowlen kan je ook tot op hoge leeftijd volhouden als je maar geen last krijgt van chronische blessures. 

klik hier om de scores te bekijken

Klik hier om het foto album te bekijken.

Zomerbowlen senioren 50+ 2019

Overzicht van de scores in de Senioren 50+ zomercompetitie 2019.

Lees meer: Zomerbowlen senioren 50+ 2019

Verhuur van de knoppenbalk

Tijdens de feestavond hebben we al een aantal keer gebruik gemaakt van een knoppenbalk met licht en geluid. Lijkt het jou leuk om bij een feestje deze knoppenblak te gebruiken dan kan dat! De knoppenbalk is namelijk te huur. Neem voor meer informatie contact op met het bestuur.

Lees meer: Verhuur van de knoppenbalk

NBF Informatie

Informatie over NBF calender, standen, uitslagen en NBF Lidmaatschap.

NBF Info

G-bowlen

Standen, uitslagen en toernooien van de G-Bowlen competitie

G-Competitie

Foto's

Een overzicht van foto's die gemaakt zijn tijdens de toernooien, feestavonden en andere gelegenheden

Overzicht Foto's

Nieuwsarchief

Een overzicht van alle nieuwsartikelen in één archief

Nieuwsarchief