Covid update seizoen 2020-2021 stopt

Beste Leden,

Helaas houdt het Covid-19 virus ons allen in de greep. Binnensporten zijn helaas nog altijd niet toegestaan.

Wij hebben dan ook besloten om de huidige competitie NIET meer uit te spelen.

Voorlopig mogen en kunnen we nog niks en tegen de tijd dat het ooit weer mag, zitten we al ver in het voorjaar en gaan we het niet meer redden voor de zomer.
Dit houdt in dat alle speeldata, toernooien én onze feestavond voor dit seizoen komen te vervallen hoe jammer we dit ook vinden.

Misschien dat de jaarvergadering in mei nog plaats vindt of dat we vanaf juni/juli kunnen zomer bowlen, maar dat is natuurlijk afhankelijk van het virus, de vaccinaties en het besluit van de regering.

We houden jullie op de hoogte en hopen dat we volgend seizoen eindelijk weer een 'normaal' seizoen kunnen spelen met toernooien en een
fantastische feestavond, want ons 40 jarig bestaan is op deze manier in rook opgegaan, dus in 2022 vieren we het driedubbel groots!

In tegenstelling tot hetgeen in de mail stond zal er geen incasso meer plaats vinden. Er zal alleen restitutie van baanhuur plaats vinden aan de leden die alles in 1 keer voldaan hebben met de incasso van september 2020.

Mochten jullie wijzigingen voor komend seizoen hebben; vaker bowlen, minder bowlen, ander team of willen opzeggen, dan vernemen wij dit graag uiterlijk 1 april aanstaande!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Bestuur B.L.L.T.