Open dag 2020

De Bowling League Leek Tolbert heeft zondag 30 augustus van 14.00 tot 17.00 uur weer een open dag in het Sportcentrum Leek. Tijdens deze open dag kan iedereen proberen of bowling een sport is voor hem of haar.

U kunt zelf ook even een balletje gooien (eventueel met instructies).

Wanneer u het leuk lijkt om iedere week in clubverband te gaan bowlen, kunt u zich opgeven voor onze competitie. Iedere dinsdag om 19.00 uur en 21.00 uur en iedere donderdag om 20:00 uur wordt er een onderlinge competitie gespeeld in teamverband van 3 teamleden. Ook jeugdleden vanaf ca. 9 jaar zijn van harte welkom. Daarnaast is er de mogelijkheid te trainen onder begeleiding van een NBF gecertificeerde trainer.

Wanneer u zich op de open dag opgeeft, krijgt u het eerste bowling seizoen een korting van maar liefst 50%*)

Het Sportcentrum Leek verzorgt op de dinsdagmorgen en donderdagmiddag een 50+ seniorencompetitie en op de maandag- en woensdagavond is er bedrijfsbowlen.

Wij zien u graag op zondag 30 augustus om 14:00 uur!

Voorwaarden actie open dag:

*) Deze aanbieding is alleen geldig wanneer u zich opgeeft tijdens de opendag en het afgelopen seizoen geen lid bent geweest van de BLLT. De korting wordt gegeven op de verschuldigde baanhuur van het eerste seizoen. Contributie en inschrijfgeld blijven ongewijzigd.